Nieuws

Liona lancering

Debuteren in Champions League!

Liona is officieel gelanceerd! Succes is al geboekt, want volgend seizoen voetballen de dames van FC Twente en Telstar in Liona kledij! Met oud-international Leonne Stentler spraken we over de lancering, het kleden van profclubs en over debuteren in de Champions League!

De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) stapt naar de rechter! De reden is dat de gemeente Geertruidenberg een vergunning heeft verleend voor het flyboarden op de Nionplas. Deze sport, gecombineerd met sportduiken op dezelfde plek, kan voor eventuele gevaarlijke situaties zorgen. Op zich is het geen probleem dat beide activiteiten beoefend worden op de plas, maar volgens de NOB is er door de gemeente niet goed genoeg gekeken naar de gevolgen voor de beoefenaars. We spraken met Desmond van Santen van de NOB over de rechtsgang.

Elke week sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af in columnvorm! Deze week stond Neêrlands bekendste fan van iets te strakke, gele zwembroeken aan zijn bar!

Leonne Stentler, Desmond van Santen en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live