Nieuws

Dag 1 Ricoh Open

Ricoh Open succesvol van start!

Deze week is de Tennisweek op ALLsportsradio, onder andere hoor je elke dag een update van Tennis.nl vanaf de Ricoh Open in Rosmalen! We spraken Steffan Kok natuurlijk over de afgelopen finales van Roland Garros en over de verwachtingen van deze editie van de Ricoh Open!

"We zijn heel tevreden over het deelnemersveld", zo sprak een trotse toernooidirecteur Marcel Hunze van de Ricoh Open tijdens ALLsportsradio LIVE! Na een jaar van hard werken komt het nu aan op het daadwerkelijke evenement zelf. Ondanks dat het drie weken vol knallen is, geeft het toernooi meer energie dan dat het wegneemt! We vroegen Marcel uiteraard ook naar zijn verwachtingen voor het toernooi!

TennisDirect is de official supplier van de KNLTB en zijn uiteraard ook bij de Ricoh Open aanwezig! We spraken Guido Koekkelkoren van TennisDirect over deze samenwerking, de populariteit van de sport in Nederland en over Kiki Bertens, die kan uitgroeien tot boegbeeld van de sport in ons land! Daarnaast iets heel speciaals, want met TennisDirect kan je bij ons deze week een Babolat tennisracket winnen! Dik pluspunt: Het is hetzelfde racket als waarmee Rafael Nadal ook speelt!

Steffan Kok, Marcel Hunze en Guido Koekkelkoren hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live