Nieuws

WK Nederland

Curaçao viert succes in Amsterdam!

Afgelopen weekend werd op Sportpark Middenmeer in Amsterdam het WK Nederland gespeeld! De top van het amateurvoetbal en enkele profvoetballers namen het een weekend lang tegen elkaar op met hun land van herkomst of het land van hun voorvaders!

Dennis Berk is één van de organisatoren van het wereldkampioenschap en we vroegen hem hoe alles verlopen is.

Robin Punt was tijdens het WK Nederland de scheidsrechterscoördinator. Zelf is hij arbiter bij de KNVB en had er een behoorlijk dagtaak aan om de meer dan honderd wedstrijden qua bezetting in goede banen te leiden. In het dagelijkse leven werkt hij bij klokkenmaker NeXtime. Bij ALLsportsradio gaan wij drie horloges weggeven en ook daar hadden we het over met Robin.

Vorige week werd in Rosmalen het Ricoh Open gespeeld. Zondag werd het tennistoernooi bij de vrouwen afgesloten met winst door de Amerikaanse CoCo Vanderweghe. Na enkele lange regenonderbrekingen werd besloten de herenpartij op de maandag verder te laten spelen. De dames konden het, ondanks een duur van vijf uur, afmaken op de eigenlijke finaledag. Na afloop stond CoCo de pers te woord.

Elke maandag bellen we met Steffan Kok van Tennis.nl voor een wekelijkse update. Uiteraard ging het over de laatste stand van zaken bij het Ricoh Open en het grasseizoen in het algemeen. Nog een week te gaan voordat het heilige der heilige van de grastoernooien gaat beginnen: Wimbledon. Hoe gaat het met de toppers richting dat toernooi en hoe staan de Nederlanders er voor?

Afgelopen week verzorgde Tennis.nl de dagjournaals tijdens het Ricoh Open en dat betekende voor de redactie behoorlijke lange dagen. We spraken redacteuren Abe Kuijl en David Avakian tijdens de finaledag van het Ricoh Open over alles wat er de afgelopen weken gebeurd is. Wat waren hun hoogtepunten en hoe was Steffan die week?

Dennis Berk, Robin Punt, CoCo Vanderweghe, Steffan Kok, Abe Kuijl en David Avakian hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live