Nieuws

Piet Schrijvers in FC Twente

De redding van Twente

Donderdag verscheen er een paginagrote advertentie, ondertekend door grote namen in de voetbal- en sportwereld, om FC Twente support te bieden in de moeilijke tijd die de club doormaakt momenteel. Één van deze personen was oud-keeper Piet Schrijvers!

We spraken Piet Schrijvers tijdens ALLsportsradio LIVE! over hoe die advertentie tot stand is gekomen, maar vooral over de toekomst van de club en welke oplossingen er zouden moeten komen.

Afgelopen weekend namen de rugbysters van de Dutch Ladies Sevens deel aan de eerste leg van het EK in het Russische Kazan. In de EK-selectie zaten vier debutanten. Er werd gewonnen van Finland en Portugal en verloren van Frankrijk, Groot-Brittanië en Spanje waardoor de Ladies Sevens uiteindelijk als zevende eindigde van de twaalf deelnemende teams. We spraken Sascha Werlich, bondscoach van de Ladies Sevens!

Piet Schrijvers en Sascha Werlich hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live