Nieuws

Team Victorie Jesper Hospes

Team Victorie gaat hard tijdens EK Inline!

In Heerde wordt de EK Inline geskatet en enkele schaatsers van Team Victorie zien we daar terug op de deelnemerslijst! Jesper Hospes rijdt bij Team Victorie en doet tijdens de EK mee op de 100 meter. Het is ook nog eens zijn debuut op een EK Inline!

Een grote vraag is wat inlineskaten nu zo populair maakt voor schaatsers om de zomer door te komen. Tijdens ALLsportsradio LIVE! vertelde hij ons hoe inlineskaten werkt en wie we allemaal in actie zien!

Onze Onder 19 Oranjeleeuwinnen spelen in Slowakije het EK! Na de groepsfase te hebben overleefd, wacht nu Spanje in de halve finale. We spraken aanvoerster Michelle Hendriks, speelster van PSV, over de wedstrijden in de groepsfase en wat haar verwachtingen zijn voor het duel tegen Spanje. Één ding is zeker: de captain heeft er vertrouwen in!

Nog een kleine maand te gaan voor het WK Roeien Onder 23 van start gaat in Rotterdam! Dit grote kampioenschap is hét grote doel voor roeisters Anne-Marie Schonk en Amber Kraak. We spraken de dames eventjes geleden in samenwerking met Talentboek en het daar gestelde doel hebben ze binnen no time gehaald. Nu is er in de tussentijd een World Cup-wedstrijd overheen gegaan en is de vraag hoe de dames er eigenlijk voor staan. Zijn ze al klaar voor het WK?

Jesper Hospes, Michelle Hendriks en Anne-Marie Schonk hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live