Nieuws

Jan Smit Heracles Almelo

Het debuut in Europa van Heracles Almelo!

In de derde voorronde van de Europa League kreeg de ploeg in eigen huis kans op kans en leek het met 1-0 te gaan winnen van FC Arouca. Vlak voor tijd werd het 1-1. The day after spraken we met de voorzitter van Heracles Almelo Jan Smit.

Vorig jaar om deze tijd hadden we een toen al trotse Jan Smit aan de lijn over de uitbreiding van het Polman stadion, met uiteraard het veel besproken vrouwenvak. Dat vrouwenvak zat volgens Jan Smit donderdagavond net zoals het hele stadion bommetje vol, vanwege het debuut van Heracles in het Europees voetlbal! Ook het nieuwe Eredivisie seizoen staat op het punt om te beginnen en Heracles lijkt er toch wel klaar voor, dit met name door dat het team vrijwel hetzelfde is gebleven.

Dit weekend is het weekend van de GP van Duitsland, Red Bull Racing en dus ook Max Verstappen zullen de strijd aangaan met Ferrari, de nummer 2 van het algemeen klassement. Ook sprak Ron Lemmens met Allard over de kritiek op het verdedigen van Max Verstappen tijdens de F1 in Hongarije.

Deze week zat Arek Milik aan de bar bij stand-up comedian Arjan Kleton. Zoals elke week laat hij het licht schijnen over de gebeurtenissen in de sportwereld.

Jan Smit, Allard Kalf en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live