Nieuws

Sonja en Annemiek

Boa viagem!

Het olijke duo Sonja de Vries en Annemiek van Essen van ilionx zijn en route naar Rio! Sinds 1 januari van dit jaar is de partij verbonden aan onze volleybaldames en dat is ook precies de reden waarom zij afreizen naar de andere kant van de wereld!

We spraken Sonja op Schiphol om te praten over hoe onze dames het tot nu toe doen op de Spelen en wat de verwachting is van de partij tegen de VS! De dames zullen ons een week lang op de hoogte houden!

Op zondag 18 september starten onze Oranje Leeuwinnen aan hun weg richting het EK 2017 in eigen land! In Amerika wordt geoefend tegen het gastland, de huidige nummer één van de wereld. We spraken bondscoach Arjan van der Laan, die net terug is van vakantie, over de aanloop naar zo'n EK toe. Verder spraken wij hem ook over de U19 dames, die net terug zijn van het EK onder 19.

ALLsportsradio is aanwezig in Rio! Martine van Woudenberg is onderweg naar de Olympische Spelen en dus spraken wij haar even op het vliegveld! Martine zal ons tijdens de Spelen dagelijks op de hoogte houden met sfeerreportages. We spraken haar over wat ze allemaal in Rio gaat uitspoken en wanneer voor haar nu de Spelen geslaagd zijn.

Sonja de Vries, Arjan van der Laan en Martine van Woudenberg hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live