Nieuws

Sonja bij die Lentopallo

Laura Dijkema als tattoo!

Het is echt waar! Er loopt een Braziliaan rond met een tattoo van de volleybalster! We spraken met Sonja de Vries van ilionx na afloop van de met 3-0 gewonnen wedstrijd van onze volleybaldames tegen Italië! Hoe is de sfeer in het Maracanãzinho?

Terwijl de Olympische Spelen in Rio de Janeiro nog in volle gang zijn, zijn de voetbalsters van het CTO Amsterdam Talent Team al weer begonnen aan het seizoen 2016-2017! Gisteren vond de eerste training plaats van hopelijk weer een succesvol voetbalseizoen voor de grootste voetbaltalenten van Nederland. We spraken de 17-jarige CTO Amsterdam Talent Team speelster Daphne Nierop. Zij gaat haar derde seizoen in bij CTO Amsterdam en wij zijn benieuwd hoe zij het vindt om weer op het voetbalveld te staan!

Martine van Woudenberg is in Rio de Janeiro en zoekt daar elke dag mensen op met een bijzonder verhaal! Zo sprak ze een Nederlandse piloot van een Duitse luchtvaartmaatschappij die even een dagje kon genieten van de Spelen en sprak ze Klaas Smink, die vrijwilliger is bij het voetbal op de Olympische Spelen, maar wel merkt dat men nog af en toe in gebreke blijft!

Sonja de Vries, Daphne Nierop en Martine van Woudenberg hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live