Nieuws

120816 Lars Bottelier

Tokyo 2020?

Daar richt de 19-jarige open water zwemmer Lars Bottelier zijn peilen op! Lars was te gast en één ding is zeker: open water zwemmen neemt risico's met zich mee, maar met een gezonde plaat voor de kop duikt Lars overal in!

Met Lars Bottelier gingen we in gesprek over zijn leven en sport, maar natuurlijk ook over de Olympische Spelen met Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal! 

Elke week luidt onze stand-up comedian Arjan Kleton het weekend weer in met zijn column op ALLsportsradio! Deze week stond er iemand aan zijn bar, die toch wel het nieuws van de afgelopen week gedomineerd heeft. Een man met de nieuwe bijnaam: Lord of the Drinks!

Martine van Woudenberg is in Rio de Janeiro en zoekt daar elke dag mensen op met een bijzonder verhaal! Vandaag was ze bij het beachvolleybal en kwam na afloop van de laatste poulewedstrijd van Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst, coach Jochem de Gruijter tegen.

Nummerdor en Varenhorst verloren hun laatste poulewedstrijd met 2-1 van het Russische duo Krasilnikov/Semenov, waardoor de Nederlanders net naast de poulewinst grepen.

Lars Bottelier, Arjan Kleton en Martine van Woudenberg hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live