Nieuws

Margriet de Schutter in Rio

Achter de bar in het HHH!

Margriet de Schutter was tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in het HHH! De voormalig shorttracktopper was daar om alle VIP's te ontvangen en stond zelfs achter de bar! Wat is nou het gekste, leukste of mooiste wat ze daar heeft meegemaakt?

We spraken in samenwerking met Sportgeneeskunde Nederland sportarts Jolanda Heere, zelf fanatiek atlete, over hoe het lichaam werkt tijdens het beoefenen van de verschillende atletiek onderdelen en wat de risico's zijn! Tijdens de komende twee weken zijn in de uitzendingen verschillende sportartsen te horen, die de sportmedische kant van een bepaalde sport zullen belichten.

Elke week luidt onze stand-up comedian Arjan Kleton het weekend weer in met zijn column op ALLsportsradio! Zonder te sporten werd Will Grigg een cultheld tijdens het EK! Arjan had hem aan zijn bar staan!

Margriet de Schutter, Jolanda Heere en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Foto: Margriet de Schutter

Luister live