Nieuws

Marije Joling Team Victorie

Inpakstress!

Het duurt niet zo gek lang meer of het schaatsseizoen begint weer! Bij Team Victorie is men druk bezig met voorbereiden, wat wil zeggen dat de eerste trainingskampen gaan beginnen. Marije Joling vertrekt met haar ploeg naar Salt Lake City voor een hoogtestage!

Wij waren benieuwd wat dat allemaal inhoud. Wat neem je bijvoorbeeld mee, hoe werkt zo'n hoogtestage en merk je al gelijk effect? Inpakstress is er in ieder geval, maar gelukkig is dat het kleinste gedeelte van de reis!

Het is terecht dat ze bij ilionx trots zijn op onze volleybaldames! We spraken met Sonja de Vries van het IT-concern over de wedstrijden tijdens de Olympische Spelen en over hoe zij het hebben meegemaakt. Wat valt er nog te verwachten voor de dames? Gelijk na de Spelen mogen de dames alweer terug naar hun clubs en binnenkort starten de overige internationale wedstrijden ook alweer!

Marije Joling en Sonja de Vries hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Foto: Team Victorie

Luister live