Nieuws

Team Victorie in de neue pakjes

De BB'er in Hollandse dienst!

De Nederlandse schaatsploeg Team Victorie verblijft momenteel in Salt Lake City voor een trainingskamp! Bekende naam in de ploeg is de Belg Bart Swings. We spraken Bart over het trainingskamp in de VS en wat er zoal gebeurd tijdens zo'n periode in het buitenland!

Natuurlijk moesten we het even over voetbal hebben en mocht je het je afvragen: Kevin de Bruyne is zijn favoriete Rode Duivel!

Hardlooptopper Bram Som loopt in Brussel de finale van de Diamond League! Tijdens de hardloopweek op ALLsportsradio volop aandacht voor de sport en in het bijzonder voor de Bridge to Bridge aankomende zondag. We vroegen Bram naar wat we gaan zien tijdens de Diamond League-finale en naar de Bridge to Bridge, die hij vorig jaar liep. Verder had hij ook tips voor beginnende lopers!

Zaterdag is de kick-off van de Carlton Eredivisie Badminton! Wie zijn er favoriet voor de titel? Huidig landskampioen Van Zundert/VELO wil, als het even kan, gaan voor titelprolongatie! We spraken teammanager Rob Theunissen over hoe hij de kansen acht, welke versterkingen er zijn aangetrokken en wie zoal de concurrenten zijn!

Bij Sport & Zaken gaat men de hort op! Op 29 september start de Sport&Business Roadtrip met o.a. Decathlon Nederland en de KNVB! Roel Roelfzema weet er alles van en sprak erover met Ron Lemmens.

Vrijdag startte de derde editie van de Finance Run langs de Bosbaan. Ben Gosman ging in gesprek met Ron Lemmens en sprak over wat de Finance Run is en wat we zoal gaan zien!

Bart Swings, Bram Som, Rob Theunissen, Roel Roelfzema en Ben Gosman hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live