Nieuws

Bangma/Mulder

Goud bij debuut!

Dit weekend pakte het tandemduo met Tristan Bangma en Teun Mulder goud op de kilometer achtervolging! Als enige equipe bleven de Nederlanders in de finale op de baan onder de minuut. We spraken Bangma over de tijdrit en over wat hij verwacht van de wegonderdelen die nog komen.

Onze rolstoelbasketballers zijn goed bezig! We spraken rolstoelbasketballer Paul Toes voor de laatste poulewedstrijd tegen Spanje. De ploeg was toen al zeker van een kwartfinale plaats! Met Paul spraken we over de wedstrijden tot nu toe in de poule en over zijn verwachtingen voor de wedstrijd tegen Spanje. Het was ook nog gissen naar wie men tegen zou komen in de kwartfinale. Inmiddels is duidelijk dat Spanje de laatste poulewedstrijd won met 48-66 en dat de Verenigde Staten de volgende tegenstander is.

Elke dinsdag maken we op ALLsportsradio het Talentboek Talent van de Week bekend. Deze week is dat de 19-jarige tennisser Casper Bonapart! Casper tennist sinds zijn derde en dat heeft hem tot nu toe geen windeieren gelegd. Met onder andere een NK-titel tot 16 jaar op zijn naam, heeft hij zich inmiddels opgewerkt tot de nummer 35 van Nederland. Casper zijn spaardoel is om genoeg geld op te halen om in ieder geval iets van zijn seizoen te maken. Op zijn niveau is tennis namelijk een "armoedesport". 

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Max naar internationale wedstrijden helpen? Kijk hier!

Tristan Bangma, Paul Toes en Casper Bonapart hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live