Nieuws

Paul Haarhuis

Tennis(eind)baas!

Paul Haarhuis is per 26 september de nieuwe hoofdbondscoach bij de KNLTB! Haarhuis wordt verantwoordelijk voor het creëren van een topsportcultuur binnen de organisatie en is verantwoordelijk voor talentherkenning en optimale talentontwikkeling.

Naast deze functie blijft Haarhuis captain van het Nederlandse Fed Cupteam dat onder zijn leiding 8 keer op rij won en dit jaar voor het eerst sinds 1997 in de halve finale van het landentoernooi stond.

Bij Sport & Zaken gaat men de hort op! Op 29 september start de Sport&Business Roadtrip met o.a. Decathlon Nederland en de KNVB! Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal bij de KNVB, ging er over in gesprek met Ron Lemmens! Waarom is men bijvoorbeeld daar met de KNVB?

Deze week is de Fitness4daagse! Het is de bedoeling dat je in zes dagen tijd, vier dagen daarvan een prestatie levert in één van de ruim honderd sportscholen die meedoen en lid zijn van Fit!vak. Niet alleen maak je jezelf fitter, je steunt ook nog eens de Hersenstichting met je deelname! Één van de sportscholen die meedoet is Multifit van Jan-Willem Mooren!

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met zijn column de week af! Deze week stond enthousiaste spits Erik aan zijn bar. Misschien toch die videoscheids wat breder inzetten?

Paul Haarhuis, Jan Dirk van der Zee, Jan-Willem Mooren en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live