Nieuws

Michael Zijlaard

Zesdaagse van Rotterdam!

Tijdens de Ticketmaster Sportagenda blikken we vooruit op de komende sportevenementen en lichten er een speciaal evenement uit! Van 5 t/m 10 januari is de Wooning Zesdaagse van Rotterdam en daarover spraken we met wedstrijdleider Michael Zijlaard!

De komende tijd zien we het F.R.A. - Divoza Event met Alizée Froment en ijshockeywedstrijden! Het eerste grote evenement in het nieuwe jaar is te vinden in Ahoy!

Op 15 december is het WK Darts in Alexandra Palace van start gegaan! Ook RTL 7 Darts Radio, in samenwerking met ALLsportsradio, ging van start. We blikten met dartscommentator Jacques Nieuwlaat terug op de eerste dag van het WK, waar regerend kampioen Gary Anderson al in actie kwam. Verder keken we alvast vooruit naar de wedstrijden van vandaag, waarbij de eerste Nederlander gaat beginnen. Ook in het weekend komen Nederlanders in actie!

Michael Zijlaard en Jacques Nieuwlaat hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live