Nieuws

Max Verstappen Zandvoort

Mad Max op Zandvoort!

De winter loopt zo goed als op z'n einde en dat betekent dat er weer geracet kan gaan worden! Circuit Park Zandvoort heeft deze week haar racekalender bekendgemaakt en daarop staan weer allerlei mooie evenementen. We spraken met Kees Koning van het Circuit Park Zandvoort.

Niet alleen de welbekende Paas- en Pinksterraces komen terug. Ook zien we GT-races, DTM en de Jumbo Familie Racedagen! Laatstgenoemde zal het enige event in Nederland zijn waarbij Max Verstappen in een Formule 1 auto te zien zal zijn. 

Aanstaande zaterdag staat er in Amsterdam een mooi affiche uit de Korfbal League op het programma! De Amsterdammers van AKC Blauw-Wit nemen het in de eigen Blauwwit-hal op tegen de op dit moment nog ongeslagen koploper PKC. Blauw-Wit staat momenteel op de vierde plaats, een positie die uiteindelijk recht geeft op deelname aan de play-offs. We spraken met Marc Broere, speler van Blauw-wit en met hem blikten we vooruit op de komende wedstrijd.

In het weekend van 4 en 5 maart in het Amsterdamse Bos het strijdtoneel van het NK Cross! Bij atletiekvereniging Phanos kan het feest niet op, want na het organiseren van de EK Atletiek, het 100-jarig bestaan van de vereniging, mag het dus nu een NK organiseren. We spraken met Aldo Looijenga, voorzitter van het organisatiecomité, over hoe de voorbereidingen lopen.

Kees Koning, Marc Broere en Aldo Looijenga hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live