Nieuws

Calvin Pohlman Amstel Tijgers

"Kortste weg naar Nederlandse titel"

Afgelopen weekend werd voor het eerst via de Final Four gestreden om de Nederlandse ijshockeytitel! We spraken met Calvin Pohlman, speler van de Amstel Tijgers, over hoe dat weekend in Thialf is verlopen. De eerste editie was in ieder geval een succes!

In Thialf namen de Eindhoven Kemphanen, Amstel Tijgers, UNIS Flyers Heerenveen en HIJS Hokij Den Haag het tegen elkaar op. De UNIS Flyers Heerenveen werden de uiteindelijke kampioen, nadat er in de finale van HIJS Hokij Den Haag werd gewonnen. Amstel Tijgers pakte de derde plaats na een spannende wedstrijd, waarbij er in overtime werd gewonnen van de Eindhoven Kemphanen.

Tijdens de uitzending spraken we ook met Gonny Farley, programmamanager softbal bij de KNBSB, over de professionaliseringsslag die gaande is binnen het Nederlandse softbalteam. Sinds de olympische status van de sport, zijn er veel dingen veranderd. Zo kregen de dames bijvoorbeeld een A-status van NOC*NSF en is er binnen de organisatie veel veranderd.

Calvin Pohlman en Gonny Farley hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live