Nieuws

Wereldkampioen bij de jeugd!

Dat Nederlands niet alleen bij de senioren goed vertegenwoordigd is in de dartstop, dat bewijst Justin van Tergouw wel! De jonge Utrechter werd eerder dit jaar namelijk wereldkampioen bij de jeugd, door het prestigieuze Lakeside op zijn naam te schrijven! 

Na zijn zege in de finale, werd hij echter gedwongen de pijlen tijdelijk aan de kant te leggen. Een blessure aan zijn onderrug, zorgt er voor dat hij niet meer op zijn best kan spelen. We spraken Justin niet alleen over zijn blessure, maar uiteraard ook over zijn zege op Lakeside en wat zijn verder toekomstplannen zijn.

Het is D-Day! In Rotterdam Ahoy staat de zevende speelronde van de Premier League of Darts op het programma! Een zeer speciale ronde, waarbij we dit jaar zelfs drie Nederlanders in actie gaan zien. Iemand die we ook in actie gaan zien is Jacques Nieuwlaat van RTL 7 Darts! We blikten met Jacques vooruit op het spektakel in Rotterdam en vroegen ons uiteraard af wat de Nederlanders kunnen gaan doen.

De hockeyers van het Amsterdamse Pinoké zijn uitstekend uit de winterstop gekomen! Waar de blauwhemden eind november nog in de degradatiezone stonden, hebben zij nu de smaak te pakken. Uit de laatste drie wedstrijden werden zeven punten gehaald en dat was niet tegen de minste ploegen! Zo werd er gewonnen van HGC en Oranje Rood en werd koploper Bloemendaal op een gelijkspel gehouden. Wat is het geheim achter deze wederopstanding? Wij spraken met de hoofdcoach Jesse Mahieu!

Justin van Tergouw, Jacques Nieuwlaat en Jesse Mahieu hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live