Nieuws

Ahoy Rotterdam 2017 Publiek

Oranje zee in Ahoy!

Het zag volledig oranje in Ahoy! De zevende speelronde van de PDC Premier League of Darts was in Nederland en hebben de Britten geweten. Natuurlijk hebben we naast een mooie sfeer ook mooi darts gezien! We blikten terug met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

Hoewel Jelle Klaasen zijn partij, mede door een blessure, niet wist te winnen, zagen we Michael van Gerwen winnen van Phil Taylor en Raymond van Barneveld heersen tegen Gary Anderson!

Natuurlijk is fysiek belangrijk als het gaat om sporten, maar de mentale kant van sport is minstens even belangrijk! Hoe lukt het darters om zich in een zaal met 10.000 luidruchtige mensen volledig te kunnen afsluiten? En hoe werkt het fenomeen 'darteritus'? We spraken erover met sportpsycholoog Rico Schuijers!

De komende tijd kan er door darters die aangesloten zijn bij de Nederlandse Darts Bond weer flink gespeeld worden! Naast de rankingtoernooien die gespeeld worden is het binnenkort ook weer tijd voor het tweejaarlijkse promotietoernooi de Amateur & Jeugd Trofee. We spraken er over met Paul Engelbertink van de Nederlandse Darts Bond!

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze week kon hij niet om de Dartsweek heen en deed Arjan zijn beklag over vrouwen in Lycra broekjes, buiten hun natuurlijke habitat.

Martijn Baars, Rico Schuijers, Paul Engelbertink en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live