Nieuws

Boeken Rick Winkelman

Win het nieuwe boek van Rick Winkelman!

In aanloop naar het nieuwe Formule-1 seizoen heeft onze eigen Rick Winkelman samen met Hans van der Klis het boek 'Van Melbourne tot Abu Dhabi' gemaakt! Jij kan een gesigneerd exemplaar winnen bij ALLsportsradio! Hoe?

Reageer via FacebookTwitter of de mail en vertel ons wat jouw allermooiste Formule-1 moment is!

Over 'Van Melbourne tot Abu Dhabi'

Van Melbourne tot Abu Dhabi is dé seizoensgids voor elke liefhebber die niets wil missen van de Formule 1 in 2017. Met overzichten van alle teams, coureurs, Grand Prixs , Circuits van 2017 en de voormalige winnaars. Elk circuit heeft een eigen hoofdstuk; Geschiedenis, Bizarre crashes, Prachtige bochten en Unieke overwinningen. Daarnaast is er veel informatie te vinden over de huidige coureurs, de nieuwe teams, de circuits etc. Fantastisch beeldmateriaal en een overzicht van elk circuit maken het geheel compleet.


Bredere, langere en vooral snellere auto’s met bredere banden: de Formule 1 belooft in 2017 een stuk spectaculairder te worden dan de laatste jaren. In eerste instantie draait het natuurlijk om de hoofdpersonen: Max Verstappen, de jongste Grand Prix-winnaar uit de geschiedenis, Lewis Hamilton, drievoudig wereldkampioen en kopman van Mercedes, het ervaren duo van Ferrari, de oud-wereldkampioenen Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen, Verstappens teamgenoot bij Red Bull Racing Daniel Ricciardo en al die andere helden. Vanaf 26 maart tot en met 26 november 2017 trekken zij de wereld over om hun krachten te meten in twintig Grand Prixs. Wie gaat er in 2017 vandoor met de erfenis van de gestopte wereldkampioen Nico Rosberg?

Luister live