Nieuws

130417 ALLsportsradio LIVE! Mirjam de Graaff

Rennen door televisiestudio's!

Op zondag 21 mei vindt de allereerste Barts Media Run plaats op het Media Park! De run, ten behoeve van de Bart de Graaff Foundation, gaat dwars door allerlei studio's en decors. Mirjam de Graaff, zus van wijlen Bart, was bij ons in de studio om meer te vertellen!

Zaterdag 15 april is de finale van de Haarlems Dagblad Cup tussen Hillegom, de winnaar van 2015 en HFC EDO, viervoudig finalist! Elk jaar wordt er weer door alle clubs binnen het verspreidingsgebied van het HD gestreden om de derde grote prijs van het jaar. We blikten alvast vooruit met Jan van der Meulen, die beloofde dat het ook dit jaar weer een enorm spektakel wordt!

Donderdag is in het Sloterparkbad in Amsterdam de 22ste editie gestart van de Amsterdam Diving Cup! Dit toptoernooi in Amsterdam staat bekend om haar internationaal sterk deelnemersveld en haar uitstraling. Eén van de organisatoren van dit evenement is Jack Vork. Samen met zijn vrouw Carola is hij een van de bouwstenen waar dit evenement al jaren op steunt. Wij spraken met Jack over deze editie!

Op zondag 11 juni 2017 komt wereldsprintkampioene Dafne Schippers weer naar Hengelo! De absolute ster van de Nederlandse atletiek zal deelnemen aan de 100 meter tijdens de FBK Games. We spraken met Hans Kloosterman van de FBK Games over Dafne en hoe de voorbereidingen lopen op Nederlands grootste atletiekevent!

Mirjam de Graaff, Jan van der Meulen, Jack Vork en Hans Kloosterman hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live