Nieuws

VakifBank is beste van Europa!

Tijdens het Final Four-weekend heeft een Nederlandse volleybalster de CEV Champions League titel gepakt! Lonneke Sloetjes won met haar club VakifBank Spor Kulübü de finale van het Italiaanse Imoco Volley Conegliano! We spraken met Lonneke over de finale!

In het Italiaanse Treviso werd het 3-0 (25-19, 25-13, 25-23) in sets voor VakifBank. Robin de Kruif, vorig seizoen nog teamgenoot van Lonneke, zat bij Imoco helaas geblesseerd op de bank. 

Is met nog twee speelronden te gaan de beslissing gevallen in de Eredivisie? Volgens Aad de Mos wel! We spraken Aad over de afgelopen speelronde, waarin Feyenoord met 0-2 wist te winnen bij Vitesse en Ajax met 1-0 onderuit ging in de topper bij PSV. Ook onderin de Eredivisie lijken de beslissingen te gaan vallen. Go Ahead Eagles lijkt af te stevenen op directe degradatie, terwijl NEC en Sparta Rotterdam nog in gevecht zijn met Roda JC en PEC Zwolle om het vermijden van promotie/degradatie play-offs!

Lonneke Sloetjes en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live