Nieuws

VOC Handbal

De eerste is binnen!

De eerste stap is gezet! De handbalsters van VOC Amsterdam hebben in de eigen Sporthal Elzenhagen de eerste wedstrijd in de Best of Three tegen Sercodak/Dalfsen met 29-28 gewonnen! We spraken met Ricardo Clarijs, interim-coach van VOC Amsterdam!

De ontknoping van de Eredivisie komt steeds dichterbij! Inmiddels is de één-na-laatste speelronde gespeeld en het het verschil tussen Feyenoord en Ajax nog één punt! We blikten met Aad de Mos terug op het verrassende verlies van Feyenoord in de kampioenswedstrijd bij Excelsior (3-0) en de winst van Ajax op Go Ahead Eagles (4-0), wat voor de uitploeg het definitief afscheid betekende van het hoogste niveau. Het wordt nog spannend, ook onderin tussen Roda JC, Sparta Rotterdam en NEC als het gaat om nacompetitie.

Het reguliere hockeyseizoen is afgelopen! In de Hoofdklasse Hockey worden er play-offs gespeeld om de landstitel en bij zowel de heren als dames zijn er enkele opmerkelijke zaken op te noemen. We spraken daarom met oud-hockeyer Jacques Brinkman voor zijn analyse op wie er de meeste kans maken op de titel!

Ricardo Clarijs, Aad de Mos en Jacques Brinkman hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live