Nieuws

Yvonne van Gennip

Fondsenwerving 2.0

De traditionele vormen van fondsenwerving voor de sport zijn aan het verdwijnen. Dit heeft voor de opkomst gezorgd van nieuwe manieren als crowdfunding, wat tegenwoordig behoorlijk in trek is bij sporters. We spraken Yvonne van Gennip van Talentboek!

Één van de platformen die in Nederland crowdfunding aanbieden voor jonge talenten is Talentboek van oud-schaatster Yvonne van Gennip! Yvonne zal op 19 juni, tijdens de Dag van de Fondsenwerving voor de Sport, onder meer praten over Talentboek. We spraken haar over het platform en over wat we kunnen gaan verwachten op 19 juni!

De Dag van de Fondsenwerving voor de Sport vindt plaats in het kader van de afsluiting van de campagne ‘Sport, Daar Geef Je Om’, een samenwerking van NOC*NSF, Eredivisie en KNVB.

De talentvolle Amsterdamse schermster Eline Rentier is inmiddels begonnen aan haar perfecte zomervakantie! Het eerste item op haar lijst kan ze alweer afstrepen van het lijstje: het EK! In Georgië wist Eline op knappe wijze een Top 32 plaats te halen, waarin ze werd uitgeschakeld door de nummer 10 van de wereld, de Italiaanse Volpi. Met zes extra punten op de wereldranglijst op zak, heeft ze een enorme sprong gemaakt op diezelfde ranglijst. De zomer is echter nog niet voorbij, want voor Eline wacht nog het NK Equipe, het WK en de Universiade!

Yvonne van Gennip en Eline Rentier hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900.

Luister live