Nieuws

130619 ALLsportsradio LIVE! Frank Thewessem Topsport Amsterdam

Topsport Amsterdam in ALLsportsradio LIVE!

Frank Thewessem, directeur van Topsport Amsterdam, schoof aan in de studio bij Robert Denneman! Hoe gaat het met Topsport Amsterdam, welke evenementen staan er op stapel en waar hoopt men in de hoofdstad op voor de komende jaren?

Robert sprak tijdens de uitzending met Frank over het afgelopen half jaar voor Topsport Amsterdam. Daarnaast werden de twee grote pijlers voor Topsport Amsterdam besproken, namelijk sportevenementen en talentenontwikkeling. Frank vertelde daarbij over het WK 3x3 Basketball tijdens de Urban Sports Week, de voorbereidingen op het EK Voetbal 2020, de investeringen in de sportinfrastructuur en het nieuwe programma Amsterdams Talent. 

Tot slot werd er vooruitgeblikt op de toekomst voor Topsport Amsterdam, werd er een oproep gedaan aan het bedrijfsleven om een bijdrage te leveren aan sport en werd de samenwerking tussen ALLsportsradio en Topsport Amsterdam op feestelijke wijze met twee jaar verlengd.

Frank Thewessem hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live