Nieuws

080323 ASR LIVE! 25 jaar Topsport Amsterdam

25 Jaar Topsport Amsterdam!

Topsport Amsterdam viert dit jaar een mooi jubileum, de club bestaat namelijk 25 jaar!

In een speciale 2,5 uur durende uitzending van ALLsportsradio LIVE! ging Robert Denneman, samen met co-host en directeur van Topsport Amsterdam Frank Thewessem, in gesprek met verschillende gasten over de ontwikkelingen van topsport in onze hoofdstad.

Met Tom Krijns, de eerste directeur van Topsport Amsterdam, spraken ze over wat er in de afgelopen 25 jaar is bereikt. Met Henk Stokhof, hoofd van de afdeling Sportbeleid & Ontwikkeling en waarnemend directeur Sport en Bos bij de Gemeente Amsterdam; en Marieke Faber, Prestatiemanager TeamNL experts bij NOC*NSF, spraken ze over talenten- en sportontwikkeling. 

In het tweede uur waren voormalig topzwemmer Sebastiaan Verschuren en voormalig basketbaltopper en 3x3 pionier Jesper Jobse te gast. Robert en Frank gingen met hen in gesprek over het belang van een goede omgeving voor jonge topsporters om zich te kunnen ontwikkelen. Daarnaast schoven ook Patrick Koopman, Directeur van het Frans Otten Stadion; en Renee Cohen, Sales Director B2B Sales Team Benelux bij Leonardo Hotels, aan om het over hun partnership met Topsport Amsterdam te hebben.

Ten slotte gingen Robert en Frank in gesprek met Patrick Wouters van House of Sports en Martijn van der Meulen van TIG Sports over het belang van (inspirerende) evenementen in de hoofdstad.

Deze special wordt live uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live