Nieuws

280423 Bloed, Zweet en Tranen Mady Tims

Mady Tims in Bloed, Zweet en Tranen!

Dit keer was Mady Tims te gast in Bloed, Zweet en Tranen!

Mario van der Ende ontving in de studio voormalig korfbalster Mady Tims. De geboren Haagse heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zo won ze met PKC onder meer zes keer de Korfbal League Finale, die ze in 2013 zelfs besliste door tegen Fortuna de winnende te maken, en werd drie keer uitgroepen tot speelster van het jaar. Met Oranje won ze zelfs driemaal het EK, tweemaal het WK en eenmaal de World Games. Ze had tijdens haar carrière een neusje voor de mand, want twee keer werd ze vrouwelijk topscoorder van de league. Hoe kijkt zij terug op haar carrière en hoe neemt ze die ervaring mee als coach bij CKV Nieuwerkerk? 

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat de oud-scheidsrechter op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord. Wat zijn hun drijfveren, hebben ze leergeld moeten betalen, wat zijn hun eigen iconen en wat kunnen ze de toekomstige generatie meegeven? 

Het programma wordt vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur uitgezonden op ALLsportsradio en is naderhand beschikbaar als podcast.

Luister live