Nieuws

Thierry's Dream #5 met Theo van de Rijt

Thierry's Dream #5

De vijfde aflevering van Thierry's Dream op ALLsportsradio gemist?

Robert Baarda en Peter van Embden doken deze aflevering het verleden in met Theo van de Rijt, een echte DAF man die nu als vrijwilliger werkt bij het DAF Museum. Met hem spraken ze over de roemruchte jaren 80, waarin Jan de Rooy met DAF diepe sporen naliet in de befaamde Parijs-Dakar Rally’s. Theo raakte er al snel bij betrokken en werd één van de rijders in het DAF fabrieksteam. Zijn verhalen spreken direct tot de verbeelding en het uurtje vliegt voorbij alsof het een Turbotwin is die op volle snelheid voorbij komt razen.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live