Nieuws

181122 ASR Special Topsport Amsterdam Frank Thewessem

Hoe belangrijk zijn goede partners voor de top- en breedtesport?

We spraken erover met Frank Thewessem, directeur van Topsport Amsterdam.

Deze week heeft Topsport Amsterdam voor hun business club een bijzondere bijeenkomst georganiseerd in de Heineken Experience. Aan de hand van een aantal sprekers werd er uitgebreid vooruitgeblikt op de Olympische Spelen in Parijs van komende zomer. Daarnaast is er ook een mooie actie bedacht om de Amsterdamse talenten richting Parijs een laatste zetje in de rug te geven met 24FOR24.

Vrijdag begint in Praag en Ostrava het WK IJshockey in de topdivisie. De beste landen ter wereld starten in Tsjechië verspreid over twee groepen, waarna de beste vier per groep doorstromen naar de kwartfinales. Gaan de Canadezen hun wereldtitel verdedigen, kunnen de Finnen terugslaan en gaan we wellicht weer verrassingen zien? We blikten erop vooruit met Nederlands ijshockeylegende Ron Berteling.

Op Hemelvaartdag gaan in Hilversum de ontknopingen vallen van de Eredivisie Voorjaar in het tafeltennis. Bij de heren en dames, maar ook de jeugd gaan er beslissingen en wellicht al wel landstitels vallen. We blikten erop vooruit met Robbert Stolwijk, de coördinator wedstrijdsport van de Nederlandse Tafeltennis Bond.

Frank Thewessem, Ron Berteling en Robbert Stolwijk hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Luister live