Nieuws

Basketbal stock

Conference Finals NBA van start met spektakel!

We spraken erover met Edwin Valent van De Dunk Podcast.

In de VS zijn de Conference Finals in de NBA van start. De winnaars van deze best-of-seven serie gaan het daarna tegen elkaar opnemen in de NBA Finals om de felbegeerde Larry O’Brien Championship Trophy. De teams die hiervoor nog in de race zijn, zijn in de Eastern Conference de Boston Celtics en Indiana Pacers en in de Western Conference de Minnesota Timberwolves en Dallas Mavericks.

Het zijn fantastische tijden voor sporters van 35 jaar of ouder en zeker voor degene die regelmatig op de fiets of de atletiekbaan te vinden zijn. Dit weekend zijn zowel de NK Atletiek voor Masters als de Schleck X-Perience Gran Fondo in Luxemburg. We spraken erover met Huub Stammes, die zelf naast actief mastersporter ook oud-directeur is van de wielerbond, schaatsbond, wandelbond en de judobond.

Het is zondag weer tijd voor de heilige drie-eenheid van de autosport: de GP van Monaco in de Formule 1, de Indy 500 en de Coca-Cola 600 in NASCAR. Op de 'Brickyard' in Indianapolis gaan we ons eigen Rinus 'VeeKay' vanaf de derde rij zien starten, achter onder meer de waanzinning snelle Penske's en de man die na de race zo snel mogelijk het vliegtuig naar Charlotte gaat pakken om daar de Coca-Cola 600 te racen: Kyle Larson. We blikten erop vooruit met René Hoogterp, commentator van Ziggo Sport Racing.

De ogen van de tenniswereld zijn momenteel gericht op Parijs, want komend weekend gaat Roland Garros van start. Op het gemalen baksteen worden ongetwijfeld weer spectaculaire wedstrijden gespeeld, maar de grootste vraag bij iedereen is: Wordt dit Rafael Nadal's 'Last Dance'? We blikten erop vooruit met Steffan Kok van TENNiS Magazine en De Tennistafel podcast.

Edwin Valent, Huub Stammes, René Hoogterp en Steffan Kok hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier.

Foto: Adobe Stock - tuelekza

Luister live