Nieuws

Giro d'Italia

Giro d'Apeldoorn

Mooier kan het niet dat je als "Apeldoorns" bedrijf actief bent in de wielersport en notabene in die stad vrijdag de start van de Giro d'Italia was. We bespraken met Peter Koperdraad, directeur van Merida Benelux hoe zij naar dit mooie wielerevenement toe leefden. 

Daarnaast was er nog veel meer om te bespreken in ALLsportsradio LIVE!

Betreft de Giro etappes die dit weekend in Nederland worden verreden kregen we daar alvast de nodige informatie over van Touretappe.nl.

Ook hadden we contact met Sittard waar momenteel de 2de editie van het Paralympic Talent Camp aan de gang is. We spraken met één van de deelnemende talenten, de atleet Levi Vloet. Levi is door de Atletiekunie uitgenodigd om dit jaar mee te doen aan deze als een van de veertig talenten die vanuit de atletiek, basketbal, tennis en zwemmen deze week intensief trainingsprogramma met elkaar beleven.

Tijdens Pinksteren gaat de Northsea Regatta weer van start, 3 mei start de voorproef in de vorm van de 130 mijl tellende Vuurschepenrace die vanuit Scheveningen vertrekt richting Harwich. Frans Sluyters is al jaren betrokken bij de North Sea Regatta, hij gaf ons een mooi inkijkje in de wereld van het zeilen in Schevingen.

En zoals iedere dinsdag was er vandaag ook wederom een Talentboek.nl talent van de week. Deze week was dat de 17 jarige wielrenner Jarno Mobach. Hij won onlangs nog de jeugdversie van Parijs-Roubaix.

Peter Koperdraad, Harmen Lustig, Levi Vloet, Frans Sluyters en Jarno Mobach hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister deze fragmenten en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live