Nieuws

Ilionx Volleybal

Tokio was een succes!

Voor onze volleybaldames was Tokio een groot succes! Hoe heeft hoofdsponsor ilionx het beleefd? Sonja de Vries was aanwezig in het land van de rijzende zon en heeft achter de schermen van alles gezien en gehoord!

Het was voor de Nederlandse paralympische ruiters en amazones een meer dan prima weekend in Roosendaal! In totaal pakte de equipe elf prijzen op het internationale concours. Bondscoach Joyce Heuitink heeft mooie dingen gezien en krijgt het met de op wereldniveau presterende Nederlanders een behoorlijk luxeprobleem richting Rio!

Elke dinsdag hoor je op ALLsportsradio wie zich een week lang Talent van de Week mag noemen bij Talentboek! Deze week is dat kunstrijder Michel Tsiba. Het 18-jarige talent is hard op weg om de nationale top te halen! Via Talentboek hoopt hij trainingsstages in het buitenland te bekostigen.

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Michel steunen bij zijn weg naar de top? Kijk hier!

Sonja de Vries, Joyce Heuitink en Michel Tsiba hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live