Nieuws

Max Verstappen

Max brengt Zandvoort in extase!

In ALLsportsradio LIVE! spraken we met Kees Koning van Circuit Park Zandvoort over de Race Dagen op 4 en 5 juni. Door de winst van Max Verstappen in de GP van Spanje ging de F1 koorts in Nederland nog verder omhoog! 

Het weekend van 4 en 5 juni wordt een feest voor iedereen die fan is van Formule 1 en van Max Verstappen.

Het jonge Nederlandse racetalent zal op beide dagen met zijn snelle Formule 1-bolide demonstraties op het circuit geven, terwijl naast deze demonstraties er ook wedstrijden zijn van onder andere de SMP Formule 4 NEZ serie. De “Familie Racedagen, driven by Max Verstappen” zijn in 2016 de enige twee dagen waarop Max Verstappen in Nederland van zo dichtbij te zien en te volgen is.

Elke dinsdag besteden we aandacht aan de talenten van Talentboek.nl. Deze week is het een team! De waterpolodamesjeugd is een ambitieuze groep meiden die hard aan het trainen is voor het Wereld Jeugd Kampioenschap in Nieuw Zeeland om zich daar te meten met de wereldtop. Zij hebben de kwaliteiten om mee te strijden voor de podiumplekken. Echter het geld om daar te komen ontbreekt. De reis- en verblijfkosten zijn heel hoog en de KNZB heeft hier helaas niet voldoende middelen voor. Het zou zonde zijn dat deze talentvolle groep zich niet kan meten met de rest van de wereld en op die manier verder te ontwikkelen. 

Om het doel dichterbij te laten komen hebben zij steun in de vorm van sponsering heel hard nodig. We hebben € 30.000 nodig. Een van deze acties is deze crowdfunding op Talentboek.

Kees Koning en Maartje Keuning hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!


Luister deze fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live