Nieuws

Hockeydames Rio

Recht zo die gaat voor Nederland!

Inmiddels hebben onze Nederlandse hockeyheren en -dames er twee groepsduels opzitten tijdens de Olympische Spelen! Waar staan we en wat nu? We spraken oud-hockeyer en -olympiër Jacques Brinkman wat hem opviel!

Verder hadden we het met Jacques over spelers Jorrit Croon en Kelly Jonker. Wat brachten zij de afgelopen wedstrijden? De dames hebben de volle mep uit twee wedstrijden, de heren staan op vier punten.

Elke dag brengt Martine van Woudenberg ons een sfeerverslag vanuit Rio de Janeiro! Net aangekomen in haar verblijf sprak ze met ons over wat haar de eerste twee uur in Brazilië zijn opgevallen. Haar reis verliep goed en ze heeft vrienden gemaakt met het Mongoolse worstelteam, die op dezelfde vlucht zaten. In de taxi vanaf het vliegveld ging ze in gesprek met een Duitse vrijwilliger genaamd Katherine!

Elke week maken we bij ALLsportsradio het Talentboek Talent van de Week bekend! Deze week is dat de bijna 16-jarige trampolinespringer Max van Langen. Met hem gingen we in gesprek over hoe hij is begonnen met deze relatief onbekende sport, wie zijn helden zijn en uiteraard wat zijn doelen zijn! Zijn doel bij Talentboek is om genoeg geld op te halen om mee te kunnen doen aan grote internationale wedstrijden, om zodoende ervaring op hoog niveau op te doen.

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Max naar internationale wedstrijden helpen? Kijk hier!

Jacques Brinkman, Martine van Woudenberg en Max van Langen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live