Nieuws

Sanne Wevers Balk Rio Goud

"Vanaf drie meter op je voeten"!

Tijdens de Spelen hebben we Sanne Wevers goud zien pakken op de balk! We spraken in samenwerking met Sportgeneeskunde Nederland sportarts Liesbeth Lim, tevens oud-bondsarts van de KNGU, over hoe het lichaam werkt tijdens turnen en wat de risico's zijn! 

Één ding is zeker: turnen doe je niet zomaar! Tijdens de komende twee weken zijn in de uitzendingen verschillende sportartsen te horen, die de sportmedische kant van een bepaalde sport zullen belichten.

Elke week maken we bij ALLsportsradio het Talentboek Talent van de Week bekend! Deze week is dat de 19-jarige zeiler Scipio Houtman. Met hem gingen we in gesprek over zijn naam, zijn sport en zijn toekomstige doelen! Zijn Talentboek doel is om genoeg geld op te halen om mee te kunnen doen aan het JWK 49er FX! 

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Max naar internationale wedstrijden helpen? Kijk hier!

Martine van Woudenberg is in Rio de Janeiro en zoekt daar elke dag mensen op met een bijzonder verhaal! Tijdens het beachvolleybal zag ze Brouwer/Meeuwsen winnen van Nummerdor/Varenhorst en wachtte ze met de broer van Marit Bouwmeester en de moeder van Annette Duetz op een zeilwedstrijd die die dag niet zou komen.

Liesbeth Lim, Scipio Houtman en Martine van Woudenberg hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live