Nieuws

Korfbal OSD

Korfballen met internationals!

Een korfbalfan en altijd al eens een potje willen spelen tegen Jet Hendriks, Mick Snel, Friso Boode of één van de andere internationals? Dat kan tijdens de ALLsportsradio Experience tijdens de Open Studio Dagen! 

In het weekend van 3 en 4 september 2016 vindt alweer de negende editie van de Open Studio Dagen plaats op het Media Park in Hilversum en ALLsportsradio is erbij met een complete sportexperience!


Tijdens de Open Studio Dagen worden deuren op het Hilversumse Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen en uiteraard wordt er het gehele weekend TV en radio gemaakt. Ook ALLsportsradio is er weer bij met 2 dagen lang LIVE! radio en een complete sportexperience.

Uiteraard kunnen bezoekers zelf in de uitzending wat komen vertellen over hun favoriete sport, hun sportclub of hun sportheld, maar daarnaast kunnen ze zelf ook deelnemen aan sportieve activiteiten en clinics, bekende sporters tegen het lijf lopen, prijzen winnen of gewoon lekker een kop koffie komen drinken. 

De ALLsportsradio Experience is voor sportbonden een unieke mogelijkheid om bezoekers op een laagdrempelige manier met een (nieuwe) sport te laten kennismaken. De Open Studio Dagen trokken vorig jaar ruim 18.000 bezoekers naar het Media Park en dit jaar koerst de organisatie op zo'n 25.000 bezoekers!  

Luister live