Nieuws

FC Utrecht

FC Utrecht tegen eenzaamheid!

De spelers en staf van FC Utrecht hebben zich van hun sociaal-maatschappelijke kant laten zien. De selectie van Erik ten Hag bezocht in het kader van de Week van de Eenzaamheid elf verzorgingshuizen in de provincie Utrecht!

Dit om activiteiten te organiseren voor alleenstaande ouderen als gym of walking football. Sebastien Haller, Richairo Zivkovic en assistent-trainer Jean-Paul de Jong togen naar Vianen om bingo te spelen met 120 bejaarden. Stadion de Galgenwaard is overigens het enige stadion in Nederland met een vak special voor de ouderen!

Het honkbalseizoen is net ten einde, maar voor de honkballer en Talentboek talent van de week Donny Breek was het er één om trots op terug te kijken. De speler van DSS Haarlem mocht namelijk de Europese titel, behaald met jong oranje onder 18, op zijn naam schrijven. Daarnaast werd hij uitgenodigd voor Team Europe U19. Een uitnodiging die alleen de grootste talenten van Europa ontvangen, en mag hij vanwege zijn prestaties naar één van de grootste showcases in het honkbal in Miami Florida.

Niek Amelink van FC Utrecht en Donny Breek hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live