Nieuws

Wim Scholtmeijer eindbaas der eindbazen

De laatste puntjes...

Van 22 tot en met 30 oktober wordt in Dordrecht het EK Korfbal gespeeld! Een klein maandje van te voren betekent dat de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i gezet moeten worden. We spraken bondscoach Wim Scholtmeijer hierover en blikten met hem ook terug op Oranje on Tour!

De laatste tijd zie je steeds vaker in de media verschijnen dat er een overlijden valt te betreuren rondom een hardloop- of ander sportevenement. Denk aan het onlangs overlijden van een 25-jarige deelneemster van de Dam tot Damloop. Hoe kunnen dit soort dingen gebeuren? We gingen erover in gesprek met sportarts Paul Dobbelaar van Sportgeneeskunde Nederland en Orbis Sport.

Vanavond om 19:30 uur staat op het Sportpark Ookmeer de derde wedstrijd in de Holland Series 2016 op het programma. In Amsterdam gaan L&D Amsterdam Pirates en Curacao Neptunus uit Rotterdam het tegen elkaar opnemen. Na twee wedstrijden staat het in deze ‘best of Seven’ 1-1, alles ligt dus nog open. We spraken in samenwerking met Topsport Amsterdam met Nick Urbanus, speler van L&D Amsterdam Pirates en kersvers Europees Kampioen en met hem blikten we vooruit op de wedstrijd van vanavond.

Wim Scholtmeijer, Paul Dobbelaar en Nick Urbanus hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live