Nieuws

Harlemlakers U16

Niet de L.A., maar Harlemlakers!

Deze week is er niet één Talentboek Talent van de Week, maar zijn het er elf! De basketballers van Harlemlakers U16 zijn de gelukkigen. We spraken de coach van de basketbaltalenten, Tristan van Santen, over wat het nu zo een bijzonder team maakt!  

Uiteraard waren we ook benieuwd naar het buitenlandprogramma, het doel waarvoor men geld inzamelt. Zo wil men deelnemen aan een sterk bezet toernooi in het Litouwse Kaunas deze kerst en staat er een trainingsstage in de VS op het programma! 

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Wil jij de jongens van Harlemlakers naar het buitenland helpen? Kijk hier!

Op basis van zijn goede resultaten van de afgelopen maanden is Michel Hendrix uit Kessel naar het olympisch kader gepromoveerd! Het voormalige Rabo Talententeamlid maakt met zijn paard Baileys nu deel uit van dit hoogste kader in de Nederlandse springsport. We spraken Michel over deze goede resultaten en over wat voor hem de gevolgen zijn van de toevoeging aan het olympisch kader.

Luister live