Nieuws

Max Verstappen Brazilië

De Max Factor!

Afgelopen zondag reed Max Verstappen een weergaloze inhaalrace tijdens het waterballet genaamd de Grote Prijs van Brazilië! We spraken met Rick Winkelman over de race, waarin Max derde werd, maar vooral over de reacties die ook dinsdag nog binnen bleven stromen!   

Gerhard Berger vergeleek Max Verstappen bijvoorbeeld met de veel te vroeg overleden legende Ayrton Senna, iets wat zelfs de Brazilianen zelf deden. Ook blikten we al vooruit op de laatste race van het seizoen, over anderhalve week in Abu Dhabi!

Elke dinsdag maken we op ALLsportsradio het Talentboek Talent van de Week bekend! Deze week is dat de 15-jarige floret schermer Daniël Giacon. Ondanks zijn jeugdige leeftijd haalt Daniël al ontzettende goede resultaten op het hoogste niveau. Zijn ambitie is om ooit de Olympische Spelen te winnen, maar zijn blik ligt eerst op deelname aan Tokyo 2020. Om daar te komen moet hij via internationale toernooien kwalificatie afdwingen en om dat zo goed mogelijk te volbrengen wil hij graag zijn eigen coach meenemen.

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Wil jij Daniëls trainer meesturen tijdens internationale toernooien? Kijk dan hier!

Tijdens de uitzending spraken we ook met de 19-jarige motorcrosser Nancy van de Ven over de Red Bull Knock Out, die op 19 november weer van start gaat op het strand van Scheveningen! Deze snelheidsduivel was vorig jaar de snelste dame en is dit jaar tweede geworden op het WK voor vrouwen. Met Nancy blikten we vooruit op het evenement, haar voorbereidingen hierop, maar ook over hoe het is om als dame in een ogenschijnlijke mannenwereld te presteren!

Rick Winkelman, Daniël Giacon en Nancy van de Ven hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live