Nieuws

KPN WK Shorttrack

Crème de la Crème!

Van 10 t/m 12 maart is Ahoy Rotterdam een heuse ijsbaan! De crème de la crème van de internationale shorttrackwereld is in Rotterdam te vinden voor het KPN WK Shorttrack. We blikten alvast vooruit met ex-shorttrackster Margriet de Schutter! 

In 2017 maken we elke eerste dinsdag van de maand het ALLsportsradio Talentboek Talent van de Maand bekend! In maart is dit de 18-jarige atlete Bowien Jansen! Momenteel combineert Bowien haar laatste jaar mbo met een topsportcarrière. Ondanks dat Bowien pas drie jaar aan atletiek doet, is ze nu al Nederlands kampioene indoor onder twintig jaar op de 60m en 200m. Haar ambitie is om over drie jaar mee te doen aan de Olympische Spelen in Tokyo. Bowien's spaardoel bij Talentboek is een spinningfiets voor extra conditietraining en extra andere kosten zoals reiskosten. Bowien helpen bij haar doel? Kijk dan hier

De Signal Iduna Cup, de CDI 4* GP van Duitsland, is verrassenderwijs gewonnen door de 18-jarige Nederlandse amazone Sanne Thijssen. Het Rabo Talent van 2016 is sinds afgelopen jaar met Con Quidam goed aan de weg aan het timmeren. We spraken Sanne over haar zege in Dortmund en over wat de komende tijd er uit gaat zien!

Margriet de Schutter, Bowien Jansen en Sanne Thijssen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live